Gong Mei

Ühe paki kaal: 50 grammi
Liik: ei kuulu käärimine
Päritolu: Fujian
Maitse: kuivatatud puuviljad, veidi karamelli
Aroom: kask lehed, heina
Värvus: Läbipaistev

7.40 

Kategooria

Gong Mei 贡眉


Gong Mei “rahvapärane” valge tee Fujiana teede perekonnast. Vaieldamatult kõige hiilgavam ja täidlasem tee kõikidest valgetest teedest. Alumiste lehtede aroom on segatud ülemiste lehtede omadega, millele lisandub avanemata lehepunga aroom. Segus tekib kerguse, värskuse ja erksa päikese delikaatne maitse.

Fujiana provintsis kasvatatud ja toodetud teede jaoks korjatakse teelehti ühelt ja samalt teepuult. Kuid kui kõige kallima valge tee Baihao Yinzhen valmistamiseks kasutatakse vaid tipmisi pungi, siis Bai Mu Dan (teine kalliduselt) tehakse ülemise punga ja kahe esimese lehe segust. Vaatamata sellele, et neid töödeldakse ühtemoodi, saadud teed on täiesti erinevate aroomidega. Lisaks neile kahele on veel üks tee, mille nimi ongi Gong Mei. Selle tee valmistamiseks kasutatakse tipmist punga ja nelja teelehte. Gong Mei teed on palju lihtsam korjata. Just seepärast leidis see sort populaarsuse tavaliste hiinlaste seas.

Sellest teest leiate puuviljade, kaselehe ja karamelli aroomi. Meie arvates pole see täielik maitsepalett, mis teile selles tees avaneb.
Head teejoomist!

Kasulikud omadused


Kuidas keeta Gong Mei?


Seda teed tuleb keeta temperatuuril 80 kuni 90 kraadi.