Jin Jun Mei

Puhastab poore, väljutab organismist kogunenud toksiine ja šlakke, vabastab inimese kehas soojuse.


Ühe paki kaal: 50 grammi
Tüüp: Punane tee
Maitse: Magus, šokolaadi tooniga
Värvus: Konjaki-punakas
Aroom: Sügav, suitsu-pähkel

18.20 

Kategooria

Jin Jun Mei 金骏眉


Jin Jun Mei (kuldsed kulmud) on tee “Hõbe kulmud” lähim sugulane. Neid kasvatatakse ja toodetakse ühes ja samas kohas. Paljud tee valmistamise eksperdid peavad kuldseid kulmusid kõikide punaste teede esivanemana. Selle tee eripärane omadus on õhukesed kõverad teelehed, millel on kuldsed otsad (puhkemata teepungad), mis annavad joogile puuvilja aroomi.Ja see on üks väheseid teesid, mida võib käsitleda kunstiteosena. Ta on suurepärane, ta on keiser teede seas. Tallinnas on seda raske leida. Juba pikka aega ei olnud seda teed meie kataloogis. Põhjus on lihtne, see on selle hind. Isegi Hiinas ei saa igaüks endale lubada seda teed iga päev juua.

Mille poolest on Jn Jun Mei kasulik?


Kustutab suurepäraselt janu. Tugevdab immuunsüsteemi, kuna sisaldab palju antioksüdante, ja teeb organismi vastupanuvõime infektsioonidele võimalikult suureks. Mõjub positiivselt südamelihasele, korrastab selle tegevust. Tugevdab veresoonte seinu, muudab need elastseteks. Soodustab maksa, neerude puhastumist, ennetab kuse- ja suguelundite haiguseid. Takistab organismi vananemist, tänu kõrgele katehhiini kontsentratsioonile koostises soodustab nahakatete noorenemist. On looduslik antidepressant, parandab tuju, kõrvaldab ärrituvust, tekitab rahu ja tasakaalustatuse tunnet. Normaliseerib vererõhku. Tugevdab veresoonte seinade kudesid, seda võib kasutada lisavahendina sellise haiguse nagu tromboflebiit ravis ja profülaktikas. Võib kasutada tõhusa palavikualandava vahendina. Kingib positiivseid emotsioone, lähendab. Värskendab hingeõhku, tagab suuhügieeni. Tugevdab igemeid ja hambaemaili, takistab kaariese arengut. Puhastab poore, väljutab organismist kogunenud toksiine ja šlakke, vabastab inimese kehas soojuse.

Kuidas keeta?


Esialgu peab tõmbamisnõu kuuma veega üle loputama. See on vajalik anuma kuumenemiseks. 150 ml vee kohta kasutatakse 5 kuni 7 grammi teepuru. Tõmbamise vee temperatuur peab olema 90 kraadi. Pärast seda, kui olete esimese vee teepuru peale valanud, valage see koheselt ära. See on vajalik selleks, et loputada pungad ja valmistada need ette järgnevaks tõmbamiseks. Järgmiste tõmbamiste aeg ei tohi ületada 1 minutit. Teed võib ühest teepuru portsust teha 6-7 korda. Te saate tunda, kuidas iga uue tõmmisega muutub tee maitse, leiate selles uusi noote, seejuures jääb ta endiselt küllastunud ja täidlaseks. See tee on küllaltki harv, peab õppima suhtuma sellesse kiirustamata, lugupidamisega. Suhtuge tõmbamisprotsessi lõdvestunult, aeglaselt, teadvustatult. Kui teete kõik õigesti, saate oivalise joogi.

Jin Jun Mei ajalugu algab 2005. aastast. Ekskursiooni ajal Pekingist Wuyi mägedesse, avastasid tee kompanii direktor Jiang Yuan Xin ja tema kaasreisijad tee ääres asetsevatel põõsastel noored pungad. Selline ootamatus üllatas reisijaid. Nii tekkis mõte valmistada uus tee noortest pungadest. Mis erinesid täielikult enda maitse ja aroomi poolest. Uus tee valmistamisel oli võetud kogemus tee tootjalt Lapsand Souchong, mis oli kasvatatud nendes kohtades juba üle 300 aasta. Tehtud eksperimentide tulemusena, kohalike tehnoloogiate kohaselt, tekkis täiesti uus, teistest erinev tee – punane tee.