Laost otsas

Puer (Shen) Fei Bing

 

 

23.00 

Laost otsas

Kategooria

Puer (Shen) Fei Bing


Ebatavaline pannkook Shen puer suurepärasest toorainest, neli millimeetrit paksus pehme pressimine ja neli aastat vananemist. Kuid see on alles algus.
Legendaarne kasvupiirkond on Yunnani provintsi mägedes Puer (Shen) Fei Bing ja see on suurepärane koht Hiinas esimese klassi tooraine tootmiseks.
Tee aroom on täis pähkleid, mett, suve koos sügisega, turvast ja suve vihma, ploome, suvist heinamaad samuti ja melonit. Jah, jah, kõike seda on seal, teie ülesanne on kokku koguda see puzzle, võib-olla mitte esimesest korrast, kuid kindlasti leiate sellest Shen Puerist iga korraga uut aroomi!
Tee on väga hubane ja ühtlane. Samuti on selles piiratud kibedus koos puuviljadega, tee mõrkjus väikese külmaga keeleotsas .

See on tee, mis ei jää riiulile kauaks ajaks, seda tahaks juua ja juua. See on tee, mida valmistate oma sõpradele. Tõeline, särav ja tugev Shen, millega on tore aega veeta

Miks on Puer (Shen) Fei Bing kasulik?


Shen puer on tervisele väga kasulik, see on suurepärane looduslik antioksüdant. Shen Pueril on puhastav toime, see parandab seedimist, on pärast rasket rasva toitu väga hea. Lisaks, Shen Puer normaliseerib ainevahetust ja soodustab kehakaalu langust. Shen Puer on tee, mis innustab, värskendab ja soojendab. Kuid te ei saa juua Shen Puer tühja kõhuga – see võib põhjustada valu ja ebamugavusi.

Kuidas keeta?


On väga oluline Shen Puerit õigesti valmistada. Ühe keetmise kohta võetakse umbes 8 grammi teed. Vee temperatuur on 95-100 kraadi, esimene tõmmis valatakse välja, teine jäetakse seista paariks sekundiks (maksimaalselt 10). Kui pärast teist tõmbamist tee on mõru, peate vähendama tõmbamisaega. Kõrgekvaliteetne Shen Puer talub vähemalt kümme tõmbamist.
Valmistamiseks sobib savist teekann või gaiwan.