2019 Shen Menghai Spring Tip Puerh

Aroom on intensiivne, mehelik ja äratav.


Ühe paki kaal: 357 grammi
Liik: shen Puer
Päritolu: Yunnani provintsis
Maitse: värske, mehelik, harmooniline
Aroom: puuviljad, mandlid, mesi, õie noodid
Värv: kuldne

63.90 

1 laos

Kategooria

Pu-erh Shen Menghai Spring Tip


Klassikaline ja särav shen “roheline” Puer, suurepäraste andmetega. Tõmmise värvus hele-kuldne. Aroom on intensiivne, mehelik ja äratav. Siin paistavad välja puuviljad, mandlid, mesi ja õie märkmed. Tee annab on kerget tunnet. Selles tees on ideaalne maitse ja lõhna kooslus kooslus, mis omakorda voolab emotsionaalsesse järelmaitsesse. Keetma seda teed tuleb temperatuuril 95-100 kraadi, tõmbamisajaga 10-15 sekundit. Tea, mida soovitan proovida.

Miks Shen Pu-erh on kasulik?


Shen puer on tervisele väga kasulik, see on suurepärane looduslik antioksüdant. Shen Pueril on puhastav toime, see parandab seedimist, on pärast rasket rasva toitu väga hea. Lisaks, Shen Puer normaliseerib ainevahetust ja soodustab kehakaalu langust. Shen Puer on tee, mis innustab, värskendab ja soojendab. Kuid te ei saa juua Shen Puer tühja kõhuga – see võib põhjustada valu ja ebamugavusi.

Kuidas keeta?


On väga oluline Shen Puerit õigesti valmistada. Ühe keetmise kohta võetakse umbes 8 grammi teed. Vee temperatuur on 95-100 kraadi, esimene tõmmis valatakse välja, teine jäetakse seista paariks sekundiks (maksimaalselt 10). Kui pärast teist tõmbamist tee on mõru, peate vähendama tõmbamisaega. Kõrgekvaliteetne Shen Puer talub vähemalt kümme tõmbamist.
Valmistamiseks sobib savist teekann või gaiwan.