Bergamot oolong –
Bergamoti oolongi valmistamiseks kasutavad taiwanlased suurepärast kõrgemäelist teelehe, mida nimetatakse nelja hooaja kevadeks, ja see on nõrgalt fermenteeritud oolong. Kasvatatud Nantou mägismaal, õitsevate aedade seas.
Sy Zi Chun (nelja hooaja kevad) sai oma nime aroomi ja maitse erakordse värskuse tõttu. Ja sellele teelehele lisati bergamott-sidrunit. Puuvili, mis on saadud pomerantsi ja tsitrooni ristumisel. Bergamoti kodumaa on Kagu-Aasia.
Nende kahe koostisosa kombinatsioon annab ainulaadse ja väga õrna joogi. See sisaldab tsitrusviljade värskust, vähest okast, korrutatud teelehe mitmekülgsusega.
Tee kutsub esile assotsiatsioone eksootiliste puuviljade ja riikidega. See on meeletult huvitav tee, mida mõistad mitte esimesest korrast. Seda tuleb tunda ja mõista.