Laost otsas

Da Hong Pao Mini kook

Iga sektor on üks keetmine. Iga osa esiküljel on hieroglüüf, see tähendab Dahunpao.


Ühe paki kaal: 100 gr.
Tüüp: tugev küpsus
Maitse: tihe, rikas, kuid samas pehme, magus järelmaitse
Aroom: sügav ja magus, tuleb esile vanilli noote
Värvus: kastanipruun, roheka tooniga

37.90 

Laost otsas

Kategooria

Da Hong Pao – 大紅袍


Teie ees on hästi röstitud Dahunpao brikett. See kaalub täpselt 100 grammi ja on jagatud 9 sektoriks. Iga sektor on üks keetmine. Iga osa esiküljel on hieroglüüf, see tähendab Dahunpao. Tee on suurepärase kvaliteediga. See luksuslik maitse on nüüd saadaval ja valmis üllatama. Avaneb Dahungpao kõikidele erinevatel viisidel, võite püüda šokolaadikaramelli märkmeid, saate lillede või puuviljade aroomi. See lahustub suus ja siis tuleb uuesti ja uuesti.

Kogutakse seda üks kord aastas, mai alguses. Nõudlus on pakkumist mitu korda kõrgem. Osa teest saadetakse otse Hiina presidendile ja ülejäänu müüakse oksjonitel suure raha eest. Muidugi, nad hoolitsesid ka meie eest, nende puidest võeti väikesed idud, et luua tänapäevane Dahunpao, jumalik ja tavalisele teearmastajale kättesaamatu. Järelpõlv, mis juhib oma esivanemat ema põõsast, jõudsid Tallinnasse.See luksuslik maitse on nüüd saadaval ja valmis üllatama. Avaneb Dahungpao kõikidele erinevatel viisidel, võite püüda šokolaadikaramelli märkmeid, saate lillede või puuviljade aroomi. See lahustub suus ja siis tuleb uuesti ja uuesti. Selle legendaarse tee valmistamiseks, keetke vesi ja laske jahtuda kuni 90 kraadini. Pärast ärgake teed üles, kallates kuuma veega üle. Oodake mõni sekund ja valage välja. Tee on valmis joomiseks.

Mis teeb Da Hong Pao tee kasulikuks?


Kõrgendab vererõhku ja lülitab pea aktiivsemalt tööle. Pressitud Da Hong Pao on tänu oma sügavamale fermentatsioonile lähem punastele teedele kui traditsioonilistele oolongitele. Selle loomus on tuli, see tee on väga külluslik ja eriti ergastav. Seda on hea juua tööpäeva jooksul, otse termosest, et maitse oleks kontsentreeritud ja mõju – kompleksne. Kokkuvõttes võib Uishani teetootjate eksperimenti lugeda õnnestunuks!

Kuidas keeta pressitud Da Hong Paost


Selle legendaarse tee valmistamiseks laske vesi keema ja jätke see jahtuma kuni 90 kraadini. Pärast, äratage tee, valades sellele kuuma vett. Oodate ligi 40 sekundit ja valage seejärel vesi ära. Da Hong Pao brikett vajab pisut rohkem aega avanemiseks. Seetõttu – kannatage. Üldiselt saab pressitud Da Hong Pao ühte tükki tõmmata ligi 5 – 7 korda. Samuti saab pressitud Da Hong Paod hästi valmistada termoses. Kui plaanite matkaretse või suhteliselt pikka reisi, siis pressitud Da Hong Pao on üks optimaalsemaid lahendusi.

Kuidas sellist teed säilitada? Pressitud teed on väga lihtne säilitada. Kuna tee on juba ette pakitud plastikusse, siis pakendi hermeetilisuse ja minimaalse õhu juurdepääsu nõue on juba rahuldatud. Jääb ainult panna see kuivasse, pimedasse kohta, millel on suhteliselt püsiv niiskuaste, sinna võib julgelt tee jätta mitmeks kuuks. Teine küsimus on, kas seda tasub teha? Meie empiiriline kogemus näiteb, et ajaga ei muutu pressitud tee ei paremaks ega halvemaks (kuid, loomulikult pole me pika säilitusajaga eksperimente läbi viinud, kuid viimase aasta jooksul pole tee eriti muutunud).