Pu-erh Dian Sheng Pu’er Cha Bing 2005 350 g
350-grammine keskmise tihedusega teekook, mis eraldub kergesti keerdunud pruunideks lehtedeks, pungadeks ja õhukesteks lõigeteks. Aroom on vaoshoitud, puidune ja viljane. Tõmmis on läbipaistev, kastanipruuni varjundiga. Valmis tee bukett on küps, puidune ja viljane, sisaldades palsamilisi, sügisesi ja ürdiseid noote. Aroom on sügav ja soe, keeruline, viljane-palsamiline. Maitse on rikkalik ja pehme, magusakas, puuviljahappega ning pika kestva järelmaitsega.
Tee tõmbamiseks kasutage kuuma vett (90-95°C) kas gaiwanis või poorsest savist teekannus. Suhe on 5-6 g 100 ml kohta. Esimese tõmbamise aeg on umbes 10 sekundit. Pärast seda tehke lühikesi tõmbamisi (2-3 sekundit), vajadusel iga järgneva tõmbamise aega pikendades. Teed võib tõmmata kuni 12 korda.
“Dian Sheng Puer” on suurepärane näide laagerdunud teest, millel on mitmetahuline maitse, pehme tekstuur ja mediteeriv mõju.
Miks Dian Sheng Pu’er Cha Bing 2005 350 g kasulik?
Hiinlased arvavad et Puer on vahend, mis ravib saja haigust, pikaealisuse ja nooruse jook. Puer on üks väheseid teesid, mida saavad juua inimesed kellel on maohaavand. Joog aitab erinevaid seedetrakti häireid ravida, kuid sel juhul peab jook olema soe, kuid mitte kuum. Puer on tooniv. Toime tugevust kehale saab võrrelda tugevate energiajookidega. See parandab tähelepanu ja kontsentratsiooni ning selgitab mõtteid, mistõttu on see kasulik neile, kes tegelevad vaimse tööga. Veel Pueraitab puhastada keha, kõrvaldades toksiine. Teadlased tõestasid et Puer tee soodustab kaalulangust, see kiirendab ainevahetust ja soodustab rasvarakkude lagunemist.
Kuidas keeta?
Tee tõmbamiseks kasutage kuuma vett (90-95°C) kas gaiwanis või poorsest savist teekannus. Suhe on 5-6 g 100 ml kohta. Esimese tõmbamise aeg on umbes 10 sekundit. Pärast seda tehke lühikesi tõmbamisi (2-3 sekundit), vajadusel iga järgneva tõmbamise aega pikendades. Teed võib tõmmata kuni 12 korda.