Laost otsas

Pu-erh (Shu) Yue Chen Yue Xiang 357

Ühe paki kaal: 357 gr.
Tüüp: Shu Puerh
Päritolu: Yunnani provints
Maitse: Pehme, ploom
Värv: Tume pruunikas
Aroom: Turvas, sammal ja sügisesed lehed ja piserdav vihm
Kogutud: 2010 aasta

82.80 

Laost otsas

Kategooria

Pu-erh (Shu) Yue Chen Yue Xiang 357


Ta on noor, kuid iseloom on juba arenenud. See taskukohane Pueri pannkook rõõmustab teid iga päev. Ta on kaks aastat vana – ja see on suurepärane vanus. Aroomis – turvas, sammal ja sügisesed lehed ja piserdav vihm . See näeb välja nagu metsas jalutuskäik. See on septembri ja augusti võitlus. Neid väga selgeid seoseid kinnitab meeldiv maitse. Ja lahutub soojusena sees. Pehme ja mugav soojus. Selles ei ole elegantsust, ta onPueride seas klassikaline . Ta on hubane, nagu õhtusöök kamina lähedal . Kampaania hing. Head teejoomist.

Miks on Qian Jia Zhai kasulik?


Hiinlased arvavad et Puer on vahend, mis ravib saja haigust, pikaealisuse ja nooruse jook. Puer on üks väheseid teesid, mida saavad juua inimesed kellel on maohaavand. Joog aitab erinevaid seedetrakti häireid ravida, kuid sel juhul peab jook olema soe, kuid mitte kuum. Puer on tooniv. Toime tugevust kehale saab võrrelda tugevate energiajookidega. See parandab tähelepanu ja kontsentratsiooni ning selgitab mõtteid, mistõttu on see kasulik neile, kes tegelevad vaimse tööga. Veel Pueraitab puhastada keha, kõrvaldades toksiine. Teadlased tõestasid et Puer tee soodustab kaalulangust, see kiirendab ainevahetust ja soodustab rasvarakkude lagunemist.

Kuidas keeta?


Peab võtma väiksemapoolse teekannu 150-300 ml ja lisada sellesse 5-7 grammi teeed (üks tablett või üks teelusikatäis). Seejärel peab soojendama teekannu kuni 95-100 kraadini Celsiuse järgi. Esimene, mida tuleb teha, on “loputada” tee, valades sellele keevat vett ja koheselt see välja kallata. Esimene tõmbeaeg on keedetud 95-100 kraadi kuum vesi. Oodata üks minut ja seejärel valada valmistatud puerh tassi. Iga järgmist tõmbeaega tuleb suurendada poole minuti võrra, ehk siis viiendal tõmbamisel teed tuleb vees hoida 3 minutit (1+0,5+0,5+0,5+0,5). Hea Puerh peab vastu kuni 10 tõmbamist. Ärge unustage puerhi keetmisel juhinduda tõmmise värvist. Sheng Puerh annab heleda, poolläbipaista tõmmise, Shu Puerhil on tume, paks, läbipaistmatu tõmmis.