Shu Pu-erh (kaalu järgi) 2004

Klassikaline


Ühe paki kaal: 50 grammi
Liik: shu Pu-erh
Päritolu: Yunnani provintsis
Maitse: elav, Pähkli
Maitse: sügise mets, vürtsid, kaneel
Värv: tume konjak

18.00 

Kategooria

Shu Pu-erh 2004


Kaalu järgi Puer praktiliselt ei müüda meil. See on üsna haruldane tee meie piirkonnas. Teda veel joovad”Vanad teepead”. Teel on uskumatu maitse ja aroom. Tugev, meeldejääv, emotsionaalne. See Puer – on kvaliteedi etaloon. Me ostame seda otse istandustest. Säilitatakse seda ilusat ja ainulaadset Pueri laudas, tohutus pooltonnises savipotis , ebatavaline ja imeline .

Keetakse seda teed vees temperatuuril 100 kraadi umbes 10-120 sekundit, sõltuvalt läbipääsust.

Head nautimist!

Miks on Shu kasulik?


Tänu loomulikule fermentatsioonile sisaldavad puerhid ületamatut taset kasulikke aineid (polüfenoole, katehhiine, kofeiini, teaniini, vitamiine). Seepärast on nende kasutamine tervistavatel eesmärkidel laialt levinud. Hiinas endas müüakse neid teid enamasti apteekides ja neid loetakse 100 haiguse raviks. Kõige sagedamini kasutatakse nende teede omadust kiirendada ainevahetust, mis aitab kaalu langetamises. Shu puerhide pidev joomine aitab saavutada salenemises uskumatuid tulemusi. Iga oma välimuse eest hoolitsev hiinlanna joob regulaarselt Shu Puerhi, just seepärast on suurem osa neist nii saledad. Parema efekti saavutamiseks tuleb neid juua iga päev ja te ei märka isegi, kuidas võtate kaalus alla mitu suurusjärku vaid paari nädala jooksul. Shu Puerh mõjub toniseerivalt, ergutavalt. Selle oivalise tee joomise tõttu olete reibas terve päeva.

Kuidas keeta?


Peab võtma väiksemapoolse teekannu 150-300 ml ja lisada sellesse 5-7 grammi teeed (üks tablett või üks teelusikatäis). Seejärel peab soojendama teekannu kuni 95-100 kraadini Celsiuse järgi. Esimene, mida tuleb teha, on “loputada” tee, valades sellele keevat vett ja koheselt see välja kallata. Esimene tõmbeaeg on keedetud 95-100 kraadi kuum vesi. Oodata üks minut ja seejärel valada valmistatud puerh tassi. Iga järgmist tõmbeaega tuleb suurendada poole minuti võrra, ehk siis viiendal tõmbamisel teed tuleb vees hoida 3 minutit (1+0,5+0,5+0,5+0,5). Hea Puerh peab vastu kuni 10 tõmbamist. Ärge unustage puerhi keetmisel juhinduda tõmmise värvist. Sheng Puerh annab heleda, poolläbipaista tõmmise, Shu Puerhil on tume, paks, läbipaistmatu tõmmis.