TAIWAN LISHAN OOLONG
Lishan on Taiwanist üks parimaid ja kallim mägipiirkondade inimeste seas oolong. Seda kasvatatakse saare keskmes Lishan mäepeal 2000-2200m. On mäestik, mida nimetatakse Lishaniks, nii sai tee selle nime. Kohalik kliima on suurepärane oolongi kasvatamiseks. Nendes mägedes valitsevad madal temperatuur, niiskus ja udu. Tänu sellele, tee koostises suureneb teaniini tase, mis muudab selle pehmemaks ja magusamaks.
Llishanil maitse ja aroom. See on väga kerge, peaaegu valgust läbipaistev, maitsvalt õrn ja pehme tee. Saate hõlpsalt tunda siin kevadise ja hommikuse päikese tooni. Seal on lilled ja mesi.
Kuidas keeta?
Keeta kuuma veega (80–90 ° C) poorsest savist teekannus või portselanist gaiwanis. Kuiva tee ja vee suhe: 6 g 100 ml kohta. Esmakordselt hoidke 6-8 sekundit, siis jooge välja valamisega, suurendades järk-järgult keetmise aega. Hoiab 7 keetmist maitset ja aroomi.
Suurepärane valik, et lülitada ümber tähelepanu, rahustada meelt ning hoida keha ja hinge soojas.