Tan Yang

See tee sobib suurepäraselt ürgsetele ja seltskondlikele teejoomistele.


Ühe paki kaal: 50 grammi
Tüüp: punane tee
Maitse: pehme, sametine, mitmekülgne, magusa mee
ülevoolud ja marjavarjud.
Värv: pruun-kollane
Aroom: magusus. Lilled, metsa lõhn, värsked heintaimed

14.50 

1 laos

Kategooria

Tan Yang Gong Fu 坦洋工夫


“Tan Yanist kõrgeima oskuse punane tee”, lühendatud lihtsalt Tan Yang – esimene kolmast kuulsamatest Fujiani provintsi punastest teedest. Meeldiv iga päev, on meeldejääv aroom ja maitse. Hea punaste teedega tutvumiseks. Tan Yang on toodetud Fujiani provintsi lõunaosas homonüümses külas. Tõlkimisel prefiks “Gong Fu” – kõrgem oskus tähendab, et Tan Jan on valmistatud spetsiaalse tehnoloogiaga, mille peamine ülesanne on hoida teed ja peatada käärimise õigeaegselt. Seda aega saab määrata ainult kogunenud teemeister. Isegi natuke kange fermenteeritud või alakäärnenud Tan Yan kaotab väärtuse kümnekordselt.

See tee sobib suurepäraselt ürgsetele ja seltskondlikele teejoomistele. Äärmiselt tagasihoidlik, lihtne ja arusaadav. Seda on kõige parem valmistada valamise meetodil. See annab täielikult nautida valmistatud kimbuga. Küllastunud, pehme, intensiivne aroom. Valmistatud kimbus avatakse vürtsid, puuviljad ja marjad. Saate veeta palju mugavaid minuteid, lahendades seda teed.

Valmistatud tee omadus on taimekarvadega kaetud neerude arv , mis annab teele kuldse värvi.

Miks on Tan Yang kasulik?


Oma antioksüdantsete omaduste tõttu tugevdab see immuunsüsteemi keha vastupanu viirusnakkustele. Teenib kardiovaskulaarsete haiguste ja tromboflebiidi tõhusat ärahoidmist. Regulaarse tarbimise korral normaliseerib rõhku. Parandab ainevahetust, takistab sellega seotud seedimishäireid. Kasulik mõju pankreasele. Kasutatakse suuhügieeniiks, tugevdab igemeid, aidates sellega paradontoosi võitlemisel.

Tal on palavikuvastased omadused.Suurepärane looduslik antidepressant. Rahustab, parandab meeleolu.

Kuidas keeta Tan Yang?


Punane tee on üks meie mentaliteedile lähedamatest tee sortidest. Paljud inimesed üritavad valmistada punast teed omal moel: valavad keeva veega üle, jätavad pikaks ajaks (mõnest minutist kuni paari tundini). Seejärel lahjendatakse saadud kiifi veega, kuna seda juua esialgses vormis on peaaegu võimatu. Sellist meetodit ei soovitata kasutada. Tee osutub metsikult kibedaks ja kahjutuks, kerkest maitsest ja aroomist ei saagi rääkida+pole säästlik valmistamise variant.

Soovitame kasutada traditsioonilist tee valmistamise meetodit – valamiste meetod. Maitsva ja aromaatse joogi valmistamiseks vajame teed, vett ja nõud. Kui kõik on teega selge, peatame siis vees eraldi. Tee valmistamiseks peate valima kvaliteetset vett, ilma võõraste lõhnata ja maitsedeta. Ideaalne valik on vesi, mis on võetud puhtast looduslikkust allikast. Võite võtta ka tõestatud pudelivett, kuid allikavesi on ikka sobivam variant. Nõud, mida me vajame on valmistamiseks anum (teekann / gaiwan / kolb), vaheanum (gun dao bei / chahai / tasakaalu tass) ja tassid. Viime vett keemiseni (100 ° C), mitte laskmata seda keema, eemaldame kuumusest ja loputame kõik nõud soojaks. Nüüd keetmisanumisse peate teed panema 2-4 grammi iga 100 milliliitri vett kohta.

Mida rohkem teed panete, seda tugevam on jook, ja vastupidi. Valmistame teed keeva veega, kohe valame gun dao bei sisse ja loputame selle keedisega nõud. Pidage meeles, et esimene keedis ei jooda! See on mõeldud tee “äratamiseks” ja loputamiseks. Täida keetmisanum teega keeva veega;

Hoiame mõni sekund (5-15) soovitud kanguseni. Armastate kangemat teed – hoidke kauem ja vastupidi; Saadud infusiooni valame täielikult gun dao bei (chahai / tasakaalu tassi/ serveerimisanuma) sisse. Vaheline anum teekannu ja pialade vahel on väga oluline: see ei võimalda teed jätkuvalt tõmmata kui te valate see üle tassidesse ja samal ajal tee infusioon on ühtlane, ühte kangust;
Valame tassidesse – nautime teed.