Laost otsas

Menghai Shu Puerh 2013 357gr

Eriline…


Ühe paki kaal: 357 grammi
Tüüp: Shu Puerh
Päritolu: Yunnani provints
Maitse: Pehme, ploom
Värv: Tume pruunikas
Aroom: Turvas, sammal ja sügisesed lehed, saun, puitunud märkmed
Kogutud: 2013 a

58.90 

Out of stock

Kategooria

Menghai Shu Puerh 2013 357gr


See Puer – on kvaliteedi etaloon. Me ostame seda otse istandustest. Säilitatakse seda ilusat ja ainulaadset Pueri laudas, tohutus pooltonnises savipotis , ebatavaline ja imeline .

Keetakse seda teed vees temperatuuril 100 kraadi umbes 10-120 sekundit, sõltuvalt läbipääsust.

Head nautimist!

Kuidas keeta?


Peab võtma väiksemapoolse teekannu 150-300 ml ja lisada sellesse 5-7 grammi teeed (üks tablett või üks teelusikatäis). Seejärel peab soojendama teekannu kuni 95-100 kraadini Celsiuse järgi. Esimene, mida tuleb teha, on “loputada” tee, valades sellele keevat vett ja koheselt see välja kallata. Esimene tõmbeaeg on keedetud 95-100 kraadi kuum vesi. Oodata üks minut ja seejärel valada valmistatud puerh tassi. Iga järgmist tõmbeaega tuleb suurendada poole minuti võrra, ehk siis viiendal tõmbamisel teed tuleb vees hoida 3 minutit (1+0,5+0,5+0,5+0,5). Hea Puerh peab vastu kuni 10 tõmbamist. Ärge unustage puerhi keetmisel juhinduda tõmmise värvist. Sheng Puerh annab heleda, poolläbipaista tõmmise, Shu Puerhil on tume, paks, läbipaistmatu tõmmis.